نکاتی درباره هیات های بیمه تامین اجتماعی
موضوع: آموزش حسابرسی
در این مطلب به نکاتی درباره هیات های تشخیص مطالبات سارمان تامین اجتماعی می پردازم.
1- اگر کارفرما از رای هیات بدوی شکایت کند پرونده او در هیات تجدید نظر بررسی خواهد شد. اما اگر بنابه دلایلی کارفرما از شکایت خود صرف نظر کند شکایت او در هیات تجدید نظر ساقط شده و رای هیات بدویاجرا می شود.
2- از رای هیات های بدوی و تجدید نظر تشخیص مطالبات ظرف 3 ماه می توان به دیوان عدالت اداری شکایت کرد. اگر در طی این مدت کارفرما به دیوان عدالت اداری شکایت نکند رای قطعی و لازم الاجرا خواهد بود و نمی تواند اعتراض کند.
3- اعضای هیات تشخیص مطالبات به شرح زیر است:
* نماینده وزارت رفاه اجتماعی که ریاست هیأت را به عهدهخواهد داشت.
* یک نفر از قضات دادگستری به انتخاب وزارت دادگستری.
* یک نفر به انتخاب شورای عالی تأمین اجتماعی.
* نماینده سازمان به انتخاب رئیس هیأت مدیره و مدیرعاملسازمان.
* یک نفر به عنوان نماینده کارفرما به انتخاب اتاق بازرگانیو صنایع و معادن ایران در مورد بازرگانان و صاحبان صنایعیا یک نفر نماینده اتاق اصناف در مورد افراد صنفی و صاحبانحرف و مشاغل آزاد. دقت داشته باشید نماینده کارفرما به انتخاب اتقا بازرگانی انتخاب می شود.
4- چنانچه در هیات های تشخیص مطالبات رایی صادر شود که موجب تضییع حقوق و دستمزد کارگران شود، کارگران نمی توانند از رای صادره شکایت کنند چراکه در قانون پیش بینی نشده است.
5- اعضای هیات های بدوی 4 نفر و اعضای هیات تجدیدنظر 5 نفر می باشد.
امیدوارم این نکات مورد استفاده شما قرار گرفته باشد. ممنون
در این مطلب به نکاتی درباره هیات های تشخیص مطالبات سارمان تامین اجتماعی می پردازم. 1- اگر کارفرما از رای هیات بدوی شکایت کند پرونده او در هیات تجدید نظر بررسی خواهد شد. اما اگر بنابه دلایلی کارفرما از شکایت خود صرف نظر کند شکایت او در هیات تجدید نظر ساقط شده و رای هیات بدویاجرا می شود. 2- از رای ...

کاناز اسپید

نظرات