اشتباه ماده 86 قانون مالیاتهای مستقیم
موضوع: آموزش حسابداری مالیاتی
سلام به همه دوستان
در این مطلب به یک اشتباه رایج در بین برخی مدیران مالی اشاره می کنم. یکی از دوستان گفته بود مدیر مالی شرکت ما برای تمام افرادی که به عنوان مشاور در شرکت کار می کنند و مشمول ماده 86 ق.م.م می شوند هیچ گونه معافیتی در نظر نمی گیرد حتی معافیت عیدی. در پاسخ گفتم که این کار کاملا اشتباه است.
چرا؟
به خاطر اینکه در ماده 86 ق.م.م صریحا گفته کارمند غیراصلی از جمله مشاور و حق التدریس فقط معافیت ماده 84 ق.م.م(یعنی همان معافیت سالانه مالیات بر حقوق) به او تعلق نمی گیرد ولی سایر معافیت ها به او تعلق میگیرد. مثلا معافیت یک دوازدهم عیدی به او تعلق میگیرد یا سایر معافیت های ماده 91 ق.م.م و همچنین سایر معافیت هایی که به موجب قانون مقرر شده تمام تعلق میگیرد الا معافیت ماده 84 ق.م.م
پس نتیجه میگیریم حقوق و دستمزدی که به مشاور و یا افرادی که مشمول ماده 86 ق.م.م می شوند، پرداخت میشود، فقط و فقط معافیت ماده 84 ق.م.م تعلق نمی گیرد و سایر معافیت های قانونی شامل حال آنها می شود.
ممنون از همه شما
به این مطلب چه امتیازی میدهید؟
0از 5 امتیاز
نظرات





