تراکنش بانکی آمر و حق العمل کار
موضوع: آموزش حسابداری مالیاتی
همانطور که می دانید در تاریخ 31 فروردین 1399 بخشنامه بسیار مهم تراکنش های بانکی از سوی رییس سازمان مالیاتی ابلاغ شد و حسابی بحث درباره مالیات تراکنش بانکی داغ شد. من در اردیبهشت 1399 کلیپ مفصلی در حدود 40 دقیقه این بخشنامه را شرح دادم که در پیج اینستاگرامم موجود است و می توانید مشاهده کنید و نکات آن را بیان کردم. حالا در این مطلب می خوام بخشی از نکات آن کلیپ را شرح بدم.
خیلی از مشاغل به صورت واسطه گری انجام می شود. مثلا فردی(حق العملکار) به نمایندگی از آمر(صاحب کالا) مامور می شود که کالای آمر را بفروشد و سپس پول دریافتی بابت فروش را به حساب آمر واریز کند.
بر طبق تراکنش های بانکی گردش های مشکوک بررسی می شوند. در چنین حالتی مسلم است تمام پول متعلق به حق العملکار نیست چراکه حق العملکار مامور و نماینده آمر است و باید پس از کسر کمیسیون خود بقیه را به آمر عودت دهد.
در اینجا اگر سازمان مالیاتی به تراکنش های حق العملکار مشکوک شود و او را فراخوان کند 3 کار مهم باید حق العملکار انجام دهد:
1- از طرف آمر حتما رسید کتبی دریافت کند که تایید کند او فقط واسط بوده و پول اصلی به حساب آمر عودت شده است.
2- حتما پرداخت به آمر از همان حسابی که پول از مشتریان گرفته به آمر عودت شود با ذکر شرح و نام آمر در رسید بانکی
3- حتما پول های دریافتی از مشتریان به حساب شخص(در صورت حقیقی بودن) یا شرکت حق العملکار واریز شود.
دقت کنید حتما قرارداد حق العملکاری بین آمر و حق العملکار منعقد شود تا بعدا بتوان برای مالیات اثبات کرد.
همانطور که می دانید در تاریخ 31 فروردین 1399 بخشنامه بسیار مهم تراکنش های بانکی از سوی رییس سازمان مالیاتی ابلاغ شد و حسابی بحث درباره مالیات تراکنش بانکی داغ شد. من در اردیبهشت 1399 کلیپ مفصلی در حدود 40 دقیقه این بخشنامه را شرح دادم که در پیج اینستاگرامم موجود است و می توانید مشاهده کنید و نکات ...

کاناز اسپید

نظرات