تفاوت تجمیعی با مصرف کننده نهایی در معاملات فصلی
موضوع: آموزش حسابداری مالیاتی

در پاسخ باید عرض کنم از 5% زمانی استفاده می کنیم که فاکتور فروش مربوط به شخص حقیقی یا حقوقی دارای پرونده مالیاتی باشد ولی مصرف کننده نهایی مربوط به اشخاص حقیقی است که فقط برای استفده ضخصی استفاده می کنند. مثلا شما به شرکت اطلس کالایی فروختید و مبلغ کل فاکتور فروش برای سال 1399 مبلغ 15,000,000 ریال است خوب طبیعتا این مبلغ زیر 5% حد نصاب معاملات فصلی است و می توانید از گزینه 5% استفاده کنید ولی در نظر بگیرید شما یک تلویزیون را به مبلغ 250,000,000 ریال به شخصی فروختید خوب طبیعتا این مبلغ از حد نصاب سال 1399 بیشتر است اما چون این شخص برای استفاده در منزل خود خریده میشه مصرف کننده نهایی. پس در این حالت می توانید از گزینه مصرف کننده نهایی استفاده کنید.
توجه: بنا به تجربه خودم پیشنهاد می کنم برای هر فاکتور تجمیعی و یا مصرف کننده نهایی در یک رکورد ثبت و ارسال کنید تا ریسک کمتری داشته باشد.
سلام دوستان. برخی از بزرگواران از من سوال کرده بودند تفاوت تجمیعی با 5% حد نصاب در معاملات فصلی چیه؟ و آیا می توان فاکتورهای زیر حد نصاب 5% را به عنوان مصرف کننده نهایی در سامانه 169 مکرر ارسال کرد یا خیر؟ در پاسخ باید عرض کنم از 5% زمانی استفاده می کنیم که فاکتور فروش مربوط به شخص حقیقی یا حقوقی ...

کاناز اسپید

نظرات