ناگفته ای درباره مفاصاحساب بیمه موضوع ماده 38
موضوع: آموزش حسابداری
شاید یکی از شایع ترین گرفتاری کارفرمایان و پیمانکاران اخذ مفاصاحساب ماده 38 تامین اجتماعی است. در این مطلب میخوام یک نکته ای درباره مفاصاحساب بیان کنم که شاید تا کنون جایی درباره آن صحبت نشده است.
بر طبق تبصره 2 ماده 13 قانون کار "چنانچه مقاطعهدهنده بر خلاف ترتیب فوق به انعقاد قرارداد با مقاطعه کار بپردازد و یا قبل از پایان ۴۵ روز از تحویل موقت. تسویه حساب نماید، مکلف به پرداخت دیون مقاطعه کار در قبال کارگران خواهد بود."
یعنی اگر کارفرما از پیمانکار درخواست مفاحساب ماده 38 تامین اجتماعی را نکند چنانچه کارگر پیمانکار بابت حق و حقوق خود شکایت کند در ایتجا کارفرما محکوم است چراکه پیمانکار را ملزم نکرده تا مفاصاحساب را دریافت کند در واقع اگر پیمانکار مفاصاحساب ماده 38 را از شعبه بیمه دریافت کند اگر کارگر پیمانکار شکایت کند دیگر کارفرما محکوم نیست چراکه بیمه موقع صدور مفاصاحساب کلیه لیست های بیمه را بررسی می کند و سپس اقدام به صدور مفاصاحساب می کند.
برخی مواقع نیز پیمانکار بررسی میکند سپرده ها و تعهداتی که کارفرما نزد خودش نگه داشته از کل ضرایب محاسباتی بیمه کمتر است بنابراین دقت کنید شما به عنوان کارفرما وثایق و تعهدات کافی دریافت کند تا پیمانکار ملزم باشد مفاصاحساب را دریافت کند. مخصوصا در پروژه های بزرگ.بنابراین دقت کنید اگر کارفرما هستید حتما از پیمانکار خود بابت قرارداد پیمانکاری درخواست مفاصاحساب ماده 38 را بکنید تا در آینده دچار مشکلات کارگری و کارفرمایی نشوید.
شاید یکی از شایع ترین گرفتاری کارفرمایان و پیمانکاران اخذ مفاصاحساب ماده 38 تامین اجتماعی است. در این مطلب میخوام یک نکته ای درباره مفاصاحساب بیان کنم که شاید تا کنون جایی درباره آن صحبت نشده است. بر طبق تبصره 2 ماده 13 قانون کار "چنانچه مقاطعهدهنده بر خلاف ترتیب فوق به انعقاد قرارداد با مقاطعه ...

کاناز اسپید

نظرات